stopień: bs.
funkcja: opiekun drużyny
Wysłany: 2007-09-08, 12:20
Moim zdaniem najlepszy jest ten w prawym dolnym rogu, chociaż pomysł z kluczem wiolinowym i lilijka był bardziej muzyczny ;p
Gdyby kto umiał sie posługiwać jakim programem graficznym i ciekawie pokolorował poprzedni projekt mylę ze było by lepiej ;)
Z tych utworzonych przez tego grafika najbardziej podoba mi się pierwszy projekt. Ale w sumie dużo bardziej podoba mi się nasz pomysł z kluczem g i lilijkš :)
I tu było dużo projektów i naprawdę wszystkie mi się podobały. Co najbardziej? kolory granatowy i żółty (jak powyżej), ten okršg w rodku (jak powyżej) oraz "I Festiwal Piosenki itd" w jednym wierszu (tak jak w tej wersji czarno-białej - drugi projekt powyżej). Najmniej podobał mi się ten pomysł tego grafika z tym wycienkiem koła pomalowanym (chodzi mi o te dwa projekty po prawej na dole i po prawej na górze) oraz ta wersja pomarańczowa (trzeci projekt powyżej).
Z tych tu projektów pokazanych na forum najbardziej podobajš mi się:
festiwal_Ursus2007b.jpg (ten cztery powyżej) oraz
festiwal_Ursus2007c.jpg (ten - tu zaraz powyżej) :)
Cieszę się
To może się jeszcze niech inni wypowiedzš i pod koniec tygodnia podejmiemy Olu jakš decyzję? Co?
Zresztš będziemy sie jeszcze wczeniej widzieć, to może co do tego czasu się jeszcze pojawi!
Pozdrawiam
Piotrek Gość
Wysłany: 2007-09-09, 23:34
Wiem może to zostać odebrane nie tak, że się mšdrze na nie swoim, ale dobra złamałem się,
Mnie osobicie podoba się wersja:
festiwal_Ursus2007c.jpg
Pozdrowienia od 60 WWDH "AMBER".
Piotrek Tarnowski
stopień: bs.
funkcja: opiekun drużyny
Wysłany: 2007-09-09, 23:46
Ta ostatnia wersja zdecydowanie jest najlepsza ;)
hm... zmieniłabym tylko napis Festiwal I żeby był jednak na okregu, czyli w całoci:
"I Festiwal Piosenki Harcerskiej i Turystycznej"
Co wy na to?
ach i ten odcień niebieskiego na gorze jest chyba trochę inny? tamten lepszy ;p
Moim zdaniem - z zielonych, rodkowe dolne. Z reszty: "festiwal_Ursus2007b.jpg" z "festiwalem" w jednej linii - więc tutaj się raczej zgadzamy ;). Bo chciałabym przede wszystkim przejrzyste, wiadomo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum